Rentoutta ja rauhaa? Voimaa ja kestävyyttä? Inspiraatiota ja luovuutta? Syventävää ja kehittävää?

Sinun haasteesi ja tarpeesi ovat suunnitelmamme lähtökohta. Toiveistasi ja tavoitteistasi luomme askeleillesi päämäärän. Kuljemme yhdessä kohti onnistumistasi. Takaamme toivotun tuloksen ammattitaitoisella ohjauksella, henkilökohtaisesti räätälöidyllä ohjelmalla ja sydämellisellä kannustuksella.

Yksityistunnit antavat mahdollisuuden paneutua tarkasti yksilöllisiin tarpeisiin. Keskustelulla ja asioiden huolellisella läpikäynnillä suunnitellaan yksityistuntien sisältö. Suunnittelussa kartoitetaan ydintarpeet, mahdolliset kehon ongelmakohdat ja tavoitteet. Yksityistunnit voivat olla myös joogaterapiaa, apua kroonisiin vaivoihin tai akuuttiin tilanteeseen, jossa keho ei ole tasapainossa.

Yksityistuntien intensiivikokonaisuus

Intensiivikokonaisuudessa tapaaminen on viikoittaista. Kunkin tapaamisen lopuksi saa henkilökohtaiset harjoitteluohjeet kyseiselle viikolle. Seurantapäiväkirja antaa mahdollisuuden omien huomioiden tekemiseen, esille nousevien kysymyksien vastaamiseen ja niihin paneutumiseen kokonaisvaltaisesti prosessin aikana. Tarkoituksena on mahdollistaa läpikäytyjen asioiden laajempi sisäistäminen.

Tapaamiskokonaisuuden lopuksi laaditaan ohjeet pidemmälle aikajaksolle, jonka jälkeen voi olla mahdollisia seurantakäyntejä.

Yksittäiset tunnit

Yksittäisillä tunneilla rakennetaan tietyn teeman ympärille oma kokonaisuutensa. Näillä tunneilla on mahdollisuus esimerkiksi hioa liikkeiden tekniikkaa, keskittyä hengitykseen tai harjoitella hiljentymisen ja läsnäolon taitoa sekä rentoutumista. Erilaisiin tarpeisiin räätälöin monipuolisesti yksilöllisiä harjoituksia.

Sisältö ja hinta

Yksityistunnit ja joogaterapia sisältävät monipuolisesti kaikkia joogan osa-alueita, joista joogaajalle rakennetaan juuri kyseiseen hetkeen sopiva kokonaisuus.

Hintatarjoukseen vaikuttavat käyntikertojen määrä ja tuntien pituus. Ota yhteyttä ja kartoitetaan juuri Sinulle sopiva kokonaisuus

Varaa aikasi yksityistunnille tai terapeuttiseen joogaan:
ma, to ja pe aamupäivät/päivät Olo – Tilassa: jutta.niala(at)joogaolemus.fi / 040 511 2066

Yhteystiedot - Olo-Tila

"Yhdessä tekeminen rikastuttaa kokemista. Yhdessä kokeminen antaa merkityksen tekemiselle."