Ilmoittautuminen workshopeihin, Olo-Teema tunneille ja Vijñāna joogan peruskurssille on sitova ja ilmoittautuessa maksetaan varausmaksu 50€ tai muu ilmoittautumisen yhteydessä tiedotettava varausmaksu.

Kaikki ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen: jutta.niala(at)joogaolemus.fi

Peruutuksista muutama viikko ennen tapahtumaa peritään varausmaksu 50€. Viime hetken peruutuksista veloitetaan tapahtuman hinta kokonaisuudessaan. Poikkeuksena esim. äkillinen sairastuminen lääkärintodistusta vastaan. Maksutiedot workshopeihin, teematunneille ja peruskursseille saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Olo-Tunneille (Olo-Ilo, Olo-Voima, Olo-Rento ja Olo – Klassikko) ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Olo-Tilan ovet aukeavat aamutunneille n. 15 min ennen tuntien alkua, päivä- ja iltatunneille n. 30 min ennen tuntien alkua.

Olo-Tilassa käytettävissäsi ovat kaikki tarvittavat joogavälineet, joten mukaan tunnille tarvitset ainoastaan rennot vaatteet. Halutessasi käytä omaa joogamattoa.

Peruuttamattomista yksityistunneista veloitetaan täysi hinta!

OMAN VASTUUN OLOTILA: Jokainen joogaa tunneilla omaa kehoaan kunnioittaen ja omat rajoituksensa huomioiden. Muistathan, ettet pakota tai tee väkisin mitään harjoituksista. Tarvittaessa kysy neuvoa ohjaajalta.

Tullessasi tunnille, kerrothan ohjaajalle, mikäli terveydentilassasi on muutoksia tai erityistä huomioitavaa. Muistathan aina kysyä neuvoa lääkäriltäsi joogaamisen aloittamiseen tai harjoituksen jatkamiseen, mikäli terveydentilassasi on tapahtunut äkillisiä tai pysyviä muutoksia.

Olo – Tila pidättää oikeuden tuntimuutoksiin.

Yhteystiedot - Olo-Tila

"Yhdessä tekeminen rikastuttaa kokemista. Yhdessä kokeminen antaa merkityksen tekemiselle."