Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 50€ – 200€ kurssista, retriitistä tai tapahtumasta riippuen, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla.Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Loppusumma maksetaan kurssista tai tapahtumasta riippuen viimeistään kahta viikkoa tai kuukautta ennen tapahtumaa.

Kurssi- ja tapahtumamaksut ovat sitovia koko summaltaan. Maksujen loppuosan voi saada takaisin sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Kurssista tai tapahtumasta riippuen alle viikko tai alle kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkamispäivää tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Lisää tietoa kustakin kurssista ja tapahtumasta saat Jutalta: jutta.niala@joogaolemus.fi

Kaikki ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen: jutta.niala(at)joogaolemus.fi

Peruuttamattomista yksityistunneista veloitetaan täysi hinta!

OMAN VASTUUN JOOGAHARJOITUS: Jokainen joogaa tunneilla omaa kehoaan kunnioittaen ja omat rajoituksensa huomioiden. Muistathan, ettet pakota tai tee väkisin mitään harjoituksista. Tarvittaessa kysy neuvoa ohjaajalta.

Tullessasi tunnille kerrothan, mikäli terveydentilassasi on muutoksia tai erityistä huomioitavaa. Muistathan aina kysyä neuvoa lääkäriltäsi joogaamisen aloittamiseen tai harjoituksen jatkamiseen, mikäli terveydentilassasi on tapahtunut äkillisiä tai pysyviä muutoksia.

Pidätän itselläni oikeuden tunti- tai kurssimuutoksiin.

Yhteystiedot - Olo-Tila

"Yhdessä tekeminen rikastuttaa kokemista. Yhdessä kokeminen antaa merkityksen tekemiselle."