Olo-Ilo:

Tuntikokonaisuus on rakennettu vaihteleviin teemoihin, jotka syventyvät tunnin aikana. Tunnit ovat luova yhdistelmä lempeän rauhallista liikettä ja dynaamista harjoitusta; liikkeen moniulotteinen virta mahdollistaa vaihtelevan harjoituskokonaisuuden. Tunti sisältää aina myös hengitysharjoituksia, hiljentymistä ja rentoutumista.

Olo-Voima + perustaa:

Dynaaminen joogakokonaisuus yhdistettynä Vijnana joogan perusteisiin. Tunti sisältää vinyasa- ja flow- harjoittelua, liikesarjoja ja haastavia liikkeitä. Niihin edetään käymällä läpi liikkeiden perustaa ja huomioimalla kunkin osallistujan oma voima sekä joogatausta. Tunnilla kehitetään monipuolisesti voimaa sekä ohjataan sisäisen voiman löytämiseen ja hyödyntämiseen.

Olo-Klassikko tunnit ovat kahdessa eri tasoryhmässä; valitse itsellesi sopivin

Vijñāna Joogan perinteisin harjoittelumuoto. Tunnit sisältävät vinyasa- ja flow harjoittelua, liikesarjoja ja haastavia liikkeitä sekä meditatiivista harjoittelua ja syvävenytyksiä. Klassiset pranayama harjoitukset täydentyvät vayu-harjoituksilla sekä hengitystietoisuus-harjoituksilla. Tunneilla on teemat, jotka täydentävät toistaan ja kehittävät joogaharjoitusta kokonaisvaltaisesti. Taso I sopii myös aloittelijoille. Taso II sisältää hieman enemmän liikesarjoja ja vaativampia liikeitä sekä monipuolisemmin hengitysharjoituksia. 

Olo-Rento:

Olo-Rento tunti on stressinhallintaan ja läsnäoloon sopiva tunti. Se sisältää lempeää liikettä ja kehonhuoltoa, syvävenyttelyä joogatyynyjen avulla, hengitys- ja läsnäoloharjoituksia (myös mindfulness-harjoituksia), hiljentymistä ja syvärentoutumista eli Yoga Nidra harjoitusta. Tunneilla räätälöidään liikkeitä monipuolisten teemojen mukaan terapeuttista joogaa hyödyntäen. Tilanteen mukaan on myös mahdollisuus pieneen keskusteluun stressinhallintaan liittyvistä asioista. Tunti sopii hyvin kaikille. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse.

Olo-Toive – hengitysharjoitus ja liiketunti:

Suunnittele unelmiesi joogatunti! Tuntisisällöt räätälöidään joogaajien toiveiden perusteella. Tunnilla on mahdollisuus kehittää omaa harjoitustaan. Jokainen joogaaja saa yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä omaan harjoitukseen. UUTTA: tiistaiaamuisin klo 7:00 – 7:30 Olo-Toive meditaatio sisältyy Olo-Toive hengitysharjoitus ja liiketunnin hintaan = 90 minuuttia 60 minuutin hinnalla! Meditaatio on Vijnana joogan pelkistetty hiljentymisharjoitus ”just sitting”.

[/ut_one_third]

Olo-Sointu illat 21.8. 18.9. 9.10. 13.11. ja 18.12.2016:

Olo-Sointu ilta on meditatiivinen matka muinaiseen joogaviisauteen. Hiljennymme sydän- ja kehomeditaatioon, aukaisemme kehoa lempeillä syvävenytyksillä äänimaljojen soinnuissa, tutustumme kehon sisäisiin tuuliin eli Vayuihin, niiden voimaan ja energisoivaan vaikutukseen sekä syvärentoudumme Sointukylvyn parissa.
Vayu -harjoitusten avulla aistimme Prana- eli energiakehoa, syvennämme Pranayama- eli hengitysharjoituksia ja saamme kokea kehomme sisäisen energialinjan juurialueelta päälaelle. Herättelemme nykyhetken harjoitukseen muinaisen viisauden voiman.
Monipuolisissa syvävenytyksissä käytetään kehon eri alueiden kanssa resonoivia äänimaljoja, joiden soinnut tehostavat lempeästi venytysten vaikutusta.
”Sointukylpy” on äänen resonanssiin perustuva, ryhmälle toteutettava syvärentoutus. Äänien harmoninen maailma syntyy soittamalla äänimaljoja ja gongia, joiden muodostama äänitila johdattaa kokemaan ajatonta aikaa eli tyyntä syvän hiljaisuuden hetkeä. Ajattoman ajan kokemisessa keho-mielemme voi löytää sisäisen eheytymisen voiman.
Ilta päättyy hiljaisuuteen voimapiirissä, joka syventää harjoitusten ja Sointukylvyn vaikutusta. Illan hinta on 30€, 3 iltaa yhteensä 75€ ja kaikki 5 iltaa yhteensä 120€.
Tervetuloa uudistamaan voimavarasi ja hemmottelemaan itseäsi yhdessä ystäviesi kanssa!

Olo-Aamu Klassikko – Vijnana joogan asanoiden aamukurssi 16.2.-27.4.2017

Vijñāna Joogan asanoiden aamukurssi, jonka tunnit sisältävät monipuolisesti liikeharjoittelua; vinyasa- ja flow-harjoittelua, liikesarjoja, meditatiivista harjoittelua ja syvävenytyksiä. Asanoiden haastetaso räätälöidään jokaisen kurssilaisen tausta ja harjoitus huomioiden.
Käytämme vayu-hengityksiä syventämään asanoiden linjauksia. Teemme myös luovia ja valmistelevia harjoituksia kohti haastavampia asanoita.
Jokaisella kerralla on oma teemansa eri liikeryhmän liikkeistä, joka syvenee asteittain tuntien aikana. Tuntien teemat täydentävät toisiaan ja kehittävät joogaharjoitusta kokonaisvaltaisesti.

Tällä kurssilla tulet tutuksi Vijnana joogan kehonhallintametodin ”7 Vital Principles” kanssa ja pääset kokemaan orgaanisen liikkumisen, sisäisen liikkeen ja mielen voiman harjoituksessa.

Jokainen osallistuja saa yksilöllistä ohjausta oman kehotyypin, toiveet ja tarpeet huomioiden.
Saat kurssilta paljon eväitä kotona tehtävään asana harjoitteluun.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta.
Kurssi sopii hyvin myös muiden joogatraditioiden joogaajille sekä joogaopettajille. Sitovat ilmoittautumiset 2.22017 mennessä: jutta.niala@joogaolemus.fi

Olo-Energia – meditaatiota ja hengitysharjoituksia:

Aloitamme tunnit ”just sitting” meditaatiolla. Perehdymme monipuolisesti joogaharjoituksen hienovaraiseen osa-alueeseen bandhojen, kriya-harjoitusten (agni sara, nauli), pranayama- ja Vayu-harjoitusten parissa. Jokainen tunti sisältää oman teemansa tietystä pranayamasta, jota syvennämme asteittain. Saat tietoa eri hengitysharjoitusten tarkoituksesta ja vaikutuksesta sekä yksilöllistä ohjausta myös kotiharjoitukseen. Tervetuloa energisoitumaan, voimaantumaan, tasapainottumaan ja rauhoittumaan hiljentyen ja hengittäen. Tunnin kertamaksu 17€ / 15€. 

 

 

Yhteystiedot - Olo-Tila

"Yhdessä tekeminen rikastuttaa kokemista. Yhdessä kokeminen antaa merkityksen tekemiselle."